Lancia Delta HF Integrale Edizione Finale για.. χάζεμα

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η θρυλική Lancia Delta Integrale ήταν και θα είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα των φίλων της αυτοκίνησης και θα συγκινεί με την κλασική σπορ γοητεία της. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια σπάνια έκδοση, άριστα συντηρημένη και με πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά και με τιμή αγοράς για πλούσιους συλλέκτες.

Δείτε ακόμη: Τούρμπο ή κομπρέσορας; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (+video)

Η εικονιζόμενη Delta HF Integrale Edizione Finale είναι μοντέλο του 1995 και έχει διανύσει μόνο 24.676 χιλιόμετρα, ενώ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις και φέρει τα πιστοποιητικά αυθεντικότητας. Η εν λόγω έκδοση δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας και κατασκευάστηκαν μόλις 250 αριθμημένα οχήματα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το 182ο και βρίσκεται στην Αγγλία.

Ξεχωριστά γνωρίσματα της Delta HF Integrale Edizione Finale αποτελούν οι ανθρακί ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, οι μαύροι αεραγωγοί στο καπό, η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή, τα πεντάλ αλουμινίου και τα υποπόδια της OMP, τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα, ο αλουμινένιος επιλογέας των ταχυτήτων, κ.λπ.

Την κίνησή της αναλαμβάνει το 2λιτρο turbo μοτέρ των 212 ίππων και 308 Nm ροπής, το οποίο εξασφάλιζε επιτάχυνση στο βάρους 1.340 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα. Νούμερο αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για ένα σπορ μικρομεσαίο χάτσμπακ ηλικίας 23 ετών.

Δείτε ακόμη: Επαγγελματικά Alfa Romeo, BMW, MINI, Skoda και Subaru!

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή. Φυσικά ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση δεν θα μπορούσε να ήταν φθηνό. Το ποσό που ζητείται ανέρχεται στο ποσό των 136.600 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store