Pick-up και van Alfa Romeo, BMW, MINI, Skoda και Subaru!

Οι παραδοσιακές εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά μοντέλα στη γκάμα τους είναι γνωστές εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως είναι η Fiat, Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Mercedes, Nissan, Volkswagen, Toyota, κ.λπ. Για το αν θα δούμε στο μέλλον και άλλες μάρκες να παρουσιάζουν επαγγελματικά οχήματα τύπου van είναι άγνωστο ακόμα και μάλλον απίθανο, εκτός αν προκύψει κάποιο νέο όχημα από συνεργασία.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mercedes X 250 d (+video)

Πως όμως θα σας ακούγονταν ή πως θα σκεφτόσασταν ότι θα έμοιαζε σχεδιαστικά μια Alfa Romeo van, μια BMW van, ένα Skoda van με καρότσα ή ακόμα ένα MINI ή Subaru με… κλούβα; Την απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Aksyonov Nikta μέσω του Bēhance.net και τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον και πολύ φαντασία.

Στην Alfa Romeo Quadrifoglio van ο εν λόγω σχεδιαστής «δανείστηκε» το πίσω τμήμα από το Fiat Ducato και προσάρτησε στο εμπρός τμήμα του στοιχεία από την Stelvio. H BMW van θα μπορούσε να ήταν το i Van, ενώ το Subaru van έχει το πίσω τμήμα ενός Opel Vivaro και το εμπρός σχεδόν του Subaru Outback.

Περισσότερο ίσως ενδιαφέρον εμφανίζει το επαγγελματικό Skoda Scout με το διπλοκάμπινο αμάξωμα και την καρότσα, το οποίο έχει βασιστεί σχεδιαστικά στο πρωτότυπο VW Tristar. Τέλος, το επαγγελματικό MINI με σασί και καρότσα έχει σχεδιαστεί με βάση το εμπρός τμήμα του MINI Countryman S και το υπόλοιπο από Fiat Doblo και το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Επίσκεψη στο κέντρο ανταλλακτικών της Skoda

Get it on Google Play Download on the App Store