Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Honda Jazz

Το ανανεωμένο Honda Jazz σας το είχαμε δείξει πριν ακριβώς από ένα μήνα, μέσα από εικόνες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά όμως έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες του, οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ίδια την Honda.

Πρώτα από όλα να πούμε πως το εικονιζόμενο μοντέλον δεν είναι το ευρωπαϊκό Jazz αλλά το ιαπωνικό Fit όπως το αποκαλεί στην εκεί αγορά η Honda, το οποίο όμως δεν θα έχει διαφορές στην εμφάνισή του.

Στις επίσημες αυτές εικόνες λοιπόν παρατηρούμε την ανασχεδιασμένη μάσκα εμπρός, τους νέους προφυλακτήρες και τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα.

Δυστυχώς η Honda δεν έδωσε εικόνες από το εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ εν μέρει στις εικόνες διαρροής. Αναφέρει όμως σε μεταξύ άλλων σε αυτές τις πρώτες πληροφορίες πως το ανανεωμένο Honda Jazz θα διαθέτει το πακέτο ασφάλειας Sensing, που περιλαμβάνει μία σειρά από τεχνολογίες που καθιστούν το αυτοκίνητο ασφαλέστερο.

Συγκεκριμένα θα έχει Collision Mitigation Braking System (σύστημα έκτακτου φρεναρίσματος), Lane Keeping Assist System (διατήρηση λωρίδας), Lane Departure Warning (προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας) και Adaptive Cruise Control (προσαρμοζόμενο cruisecontrol) για να κάνουν τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη. 

Διαβάστε ακόμη:

Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά… (+video)

Ειδική έκδοση Honda Civic Orange Edition

Όταν η Spoon «τερματίζει» το Honda S2000

Get it on Google Play Download on the App Store