Με τι δεν θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου; (+video)

Η αλήθεια είναι πως το θάμπωμα του εσωτερικού των τζαμιών του αυτοκινήτου μας ειδικά όταν βρέχει από το Φθινόπωρο και μετά, είναι μόνιμος βραχνάς για όλους τους οδηγούς. Και μπορεί να υπάρχει γρήγορος τρόπος για το ξεθάμπωμά τους (δείτε εδώ πως), παρόλα αυτά το καλύτερο είναι να προλάβουμε την δυσάρεστη κατάσταση, πριν ξαφνικά θολώσουν και δεν βλέπουμε τίποτα προς τα έξω.

Δείτε ακόμη: Πως να αποζημιωθείς για κατεστραμμένο αυτοκίνητο λόγω πλημμύρας

Η πρόληψη λοιπόν είναι και σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη γιατρειά, καθώς δε χρειάζεται ούτε να χρησιμοποιούμε τον κλιματισμό διαρκώς για να παραμένουν τα τζάμια μας καθαρά και να αφυγραίνεται ο αέρας (ανεβάζοντας παράλληλα και την μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου μας), ούτε να έχουμε ένα πανάκι κοντά μας και να σκουπίζουμε το τζάμια κάθε λίγο, αφήνοντας μετά και τις ενοχλητικές στάμπες ως ενθύμιο…

Και κάπου εδώ έρχεται το κανάλι ChrisFix, το οποίο έκανε για εμάς ένα video με τους διάφορους μύθους σχετικά με το πώς κρατάμε μακριά την υγρασία από τα τζάμια. Χώρισε λοιπόν το παράθυρο του οδηγού σε πέντε μέρη και πέρασε το κάθε μέρος ξεχωριστά με ειδικό υγρό, αφρό ξυρίσματος, σαμπουάν, πατάτα και καθαριστικό τζελ χεριών.

Διαβάστε επίσης: Πόσες φορές κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου σε 10 χρόνια;

Στο video που ακολουθεί θα δείτε ποιος ή ποιοι από τους πέντε τρόπους που επιλέχθηκαν ήταν τελικά ο πιο αποτελεσματικός:

Get it on Google Play Download on the App Store