Ανανέωση για την Jaguar F-Type

Η Jaguar παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της F-Type, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά από το 2012 και πλέον έχει να επιδείξει λίγες σχεδιαστικές αλλαγές και πολλές νέες τεχνολογίες. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι νέο φέρνει αυτή η ανανεωμένη έκδοση της F-Type.

Το βρετανικό sport coupe έχει σχεδόν πέντε χρόνια πλέον στις πλάτες του και λογικό είναι η Jaguar να θέλει να το φρεσκάρει για να το τονώσει εμπορικά αλλά και να το αναβαθμίσει, προκειμένου να ακολουθήσει τις σύγχρονες επιταγές.

Στιλιστικά, η ανανεωμένη Jaguar F-Type έχει να επιδείξει εξωτερικά ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και LED φώτα εμπρός και πίσω. Εσωτερικά έχουν τοποθετηθεί να καθίσματα slimline, οκτώ κιλά ελαφρύτερα από τα προηγούμενα, νέες ενθέσεις χρωμίου, ανθρακονημάτων και τιτανίου διατίθενται για το ταμπλό, ενώ στο σαλόνι υπάρχει νέα δερμάτινη επένδυση η οποία ονομάζεται Siena Tan.

Δείτε επίσης: Ο Valentino Rossi τράκαρε το Audi του (+video)

Η μεγαλύτερη αλλαγή πάντως, εσωτερικά τουλάχιστον, εντοπίζεται στο κέντρο του ταμπλό όπου έχει τοποθετηθεί νέα οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, 8.0 ιντσών, με νέο λειτουργικό Touch Pro, συμβατό με smart συσκευές. Εκτός αυτού η Jaguar F-Type μπορεί πλέον να παρκάρει μόνη της, καθώς είναι ικανή να βρει θέση στις διαστάσεις της και να κάνει τους απαραίτητες ελιγμούς για να σταθμεύσει.  

Η ανανεωμένη Jaguar F-Type θα αποκτήσει και δύο νέες εκδόσεις, την R-Dynamic η οποία θα αντικαταστήσει την F-Type S και την F-Type 400 Sport. Η R-Dynamic θα διατίθεται σε δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις με 335 και 375 ίππους, πισωκίνητη ή τετρακίνητη, ενώ η 400 Sport αποκλειστικά με τον 3.0 λτ. V6 βενζινοκινητήρα των 400 ίππων. Και αυτή θα είναι είτε πισωκίνητη είτε τετρακίνητη, ενώ θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο Quickshift. 

Get it on Google Play Download on the App Store