Πρεμιέρα για το νέο SUV Kia SP Concept (+video)

H Kia αποκάλυψε στην έκθεση AutoExpo 2018 στο Δελχί της Ινδίας το νέο SUV μοντέλο της SP Concept, παράλληλα με 16 παγκόσμια μοντέλα. Το πρωτότυπο Kia SP Concept αποτελεί τον προάγγελο ενός μελλοντικού κόμπακτ SUV μοντέλου της για την αγορά της Ινδίας, όπου το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι «έπαιρνε εμπρός» το πρώτο αυτοκίνητο! (+video)

Το φουτουριστικό αυτό SUV ξεχωρίζει για το δυναμικό του σχεδιασμό με το επιθετικό εμπρός άκρο που συνθέτουν τα LED μακρόστενα φωτιστικά σώματα, η ευμεγέθης τραπεζοειδής μάσκα και ο έντονα ανάγλυφος προφυλακτήρα. Παράλληλα, την περιπετειώδη εμφάνισή του τονίζουν οι ποδιές στους προφυλακτήρες, τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά και τα LED φώτα οροφής. Πιο «γήινη» εμφάνιση έχει το πίσω τμήμα του αμαξώματος του SP Concept με τα παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα.

Εικόνα για το εσωτερικό έχουμε προς το παρόν μόνο μέσω του βίντεο. Σε αυτό κυριαρχούν οι ευθείες γραμμές και επίπεδες επιφάνειες και κυρίως η μεγάλη ενιαία οθόνη του πίνακα οργάνων και του συστήματος πολυμέσων.

Διαβάστε ακόμη: Lancia Delta HF Integrale Edizione Finale για.. χάζεμα

Τεχνικές πληροφορίες ή κινητήρες δεν αναφέρει η Kia για το πρωτότυπο αυτό SUV, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store