Ξεκίνησε η παραγωγή του επετειακού Lada Niva 40th Anniversary

Η Lada ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του επετειακού Lada 4X4Niva όπως το ξέρουμε) 40th Anniversary και παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες και στοιχεία για αυτή τη μοναδική έκδοση του Niva, η οποία θα κατασκευαστεί σε 1977 -η πρώτη χρονιά παραγωγής του- αριθμημένα αντίτυπα.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά του, το νέο επετειακό Niva θα διατεθεί σε εξωτερικούς χρωματισμούς μπεζ, κόκκινο, λευκό, γκρι-μπλε, αλλά και σε ένα ειδικό πράσινο παραλλαγής που συνδυάζει τρεις αποχρώσεις: ανοιχτό πράσινο, σκούρο πράσινο και μαύρο. Επίσης, όλα τα μοντέλα έχουν μαύρους προφυλακτήρες και ειδικής σχεδίασης ζάντες σε μαύρο και ασημί.

Στο εσωτερικό, η Lada τονίζει τη μοναδικότητα του μοντέλου προσθέτοντας τα λογότυπα «40th Anniversary» σε διάφορα τμήματά του, ενώ υπάρχει και πλακέτα αρίθμησης στο ταμπλό από το 0001 έως και το 1977, ανάλογα με τη σειρά παραγωγής που έχει το κάθε ένα αυτοκίνητο.

Επιπλέον των παραπάνω όλα τα Lada Niva 40th Anniversary έχουν στο σαλόνι τους αλλά και στο τιμόνι οικολογικά δέρματα με ραφές, που μπορούν να παραγγελθούν σε γκρι, μαύρο, μπεζ ή καφέ χρώμα. Οι πρώτες παραδόσεις του νέου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Lada μέσα στον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμα: 

Lada 2101 με εσωτερικό και κινητήρα από BMW! (+video) 

Θα δίνατε 10.490 ευρώ για καινούργιο Lada Niva; 

Η επιστροφή του Lada!

 

Get it on Google Play Download on the App Store