Το Lexus LS 500 απέκτησε σπορ πακέτο

Πριν λίγο καιρό η Lexus παρουσίασε το υπερπολυτελές σεντάν της το LS500. Αυτή τη φορά το επαναφέρει στο προσκήνιο με ένα σπορ πακέτο το οποίο ονομάζεται F-Sport και τονίζει την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που είναι πιο δυναμική και πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά.

Το πακέτο F-Sport περιλαμβάνει μία σειρά από αλλαγές και εξοπλιστικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Συγκεκριμένα, η γρίλια εμπρός είναι νέας σχεδίασης, τα μασπιέ πλευρικά έχουν αλλάξει, οι ζάντες αλουμινίου είναι ανασχεδιασμένες και το λευκό χρώμα που βλέπουμε και στις φωτογραφίες προσφέρεται αποκλειστικά με αυτό το πακέτο και ονομάζεται Ultra White.

Αλλαγές όπως είναι φυσικό για μια τέτοια έκδοση, υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπου συναντάμε νέα, σπορ καθίσματα εμπρός, τιμόνι F-Sport, ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, επένδυση από αλουμίνιο στα πεντάλ και δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων.

Πέραν των αισθητικών βελτιώσεων, το πακέτο F-Sport διαθέτει συνοδεύεται από μεγαλύτερα φρένα και από νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση που δίνουν προτεραιότητα στα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό του δεν έχουμε αλλαγές, καθώς το μοτέρ του παραμένει… εργοστασιακό. Ο λόγος για το 3.5 λτ. υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα, απόδοσης 420 ίππων και 600 Νm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης:

Όταν η TRD πιάνει στα χέρια της το Lexus LC 500

Με 600 άλογα το νέο Lexus LC F

Τρομακτικό Lexus με πολεμική εμφάνιση

Get it on Google Play Download on the App Store