Mazda Vision Coupe Concept: Η… ιταλική στιγμή της Mazda

Η Mazda και εμείς φυσικά, περιμέναμε υπομονετικά μέχρι να ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκιο και να δούμε τα νέα της δημιουργήματα. Και όπως φαίνεται άξιζε η προσμονή, καθώς το Vision Coupe Concept είναι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Δείτε ακόμη: Skoda Karoq: Τιμές και πότε έρχεται στην Ελλάδα

Πρόκειται για ένα τετράθυρο κουπέ μοντέλο, το οποίο λάμπει στο περίπτερο της Mazda στο πλευρό του Kai Concept και διακρίνεται για τον υπέροχο σχεδιασμό του αμαξώματός του, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως δυναμικός και κομψός και ειδικά στο πίσω μέρος του θυμίζει έντονα Ferrari

Στην Ιαπωνία λέγεται πως το Vision Coupe Concept μας δίνει μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε από το μελλοντικό Mazda6. Εμείς πάλι βλέπουμε σε αυτό ένα νέο μοντέλο στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο θα αποτελέσει την σπορ εκδοχή του μελλοντικού Mazda6.

Προφανώς και αυτή την στιγμή, το Vision Coupe Concept δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία σχεδιαστική σπουδή εξ ου και οι κάμερες στην θέση των εξωτερικών καθρεφτών και το άνοιγμα των θυρών με αφή. Παρόλα αυτά στοιχεία του θα μεταλαμπαδευτούν σε μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκη πρωτεύουσα βάζει χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα

Όσον αφορά στο εσωτερικό του, εκεί συναντάμε ποιοτικά υλικά όπως δέρμα, ξύλο και αλουμίνιο και έγχρωμες ψηφιακές οθόνες από τον πίνακα οργάνων έως και το ταμπλό στο μέρος του συνοδηγού.

Get it on Google Play Download on the App Store