Νέο Mercedes V-Class Marco Polo για 5άστερες διακοπές

Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αποτελούν για μια μεγάλη μερίδα των Ευρωπαίων τα ιδανικά μέσα για τις διακοπές, αφού συνδυάζουν ατελείωτα ταξίδια σε βουνό και θάλασσα με διαμονή σε πολλά μέρη χωρίς να χρειάζεται κράτηση δωματίων. Ωστόσο, ένα καινούργιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο κοστίζει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, όπως ισχύει και για το πολυτελές νέο Mercedes V-Class Marco Polo, η τιμή του οποίου ξεκινάει στη Γερμανία από τις 54.835 ευρώ.

Το μεγάλο του αμάξωμα με μήκος 5,14 μέτρων, πλάτος 1,93 μ. και ύψος 1,98 προσφέρει πολλές ανέσεις στους έως τέσσερις ενήλικους που μπορεί να φιλοξενήσει στο premium και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια εσωτερικό του. Στο πίσω τμήμα της καμπίνας υπάρχει μια μικρή κουζίνα με συρτάρια και ντουλάπι, ψυγείο, ντουλάπα, πτυσσόμενο τραπέζι, τα καθίσματα είναι περιστρεφόμενα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι. Επίσης στην πτυσσόμενη οροφή φιλοξενείται κρεβάτι για τα άλλα δύο άτομα. Το μόνο που απουσιάζει είναι μια χημική τουαλέτα, αλλά προφανώς δεν υπήρχε ο χώρος.

Για την κίνηση του Mercedes V-Class Marco Polo υπάρχει ο ντίζελ κινητήρας των 2.1 λίτρων με απόδοση 136, 163 και 190 ίππων, σε συνδυασμό και με την τετρακίνηση 4MATIC, για εξορμήσεις και σε πιο δύσβατα εδάφη.

Get it on Google Play Download on the App Store