Fiat Punto 1.2 8V μεταχειρισμένο

Για πολλά συνεχόμενα έτη το Fiat Punto είναι από τα best seller μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αφού υπάρχει μεγάλη προφορά και συνδυάζει τις χαμηλές τιμές αγοράς με το νεανικό χαρακτήρα. Ένα από τα βασικά στοιχεία που το έχουν κάνει δημοφιλές είναι η σύγχρονη αισθητική του εξωτερικά και το ευχάριστο εσωτερικό, ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα όσον αφορά στο Punto δεύτερης γενιάς της παρουσίασης. Επιπλέον το μικρό Fiat προσφέρει πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (297 λίτρα το 5θυρο).

Η αρχική έκδοση του Fiat Punto με τον κινητήρα των 1.2 λίτρων εστιάζει στην άνεση μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησης, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται είναι ασφαλές και ουδέτερο σε κάθε είδους διαδρομή. Το τιμόνι του με την επιλογή «City» γίνεται εξαιρετικά ελαφρύ στο παρκάρισμα, αλλά σε πιο γρήγορους ρυθμούς η αίσθηση που προσφέρει είναι σχετικά μέτρια. Το 8βάλβιδο και αξιόπιστο Fire μηχανικό σύνολο των 1.2 λίτρων με τους 60 ίππους επαρκεί για να κινήσει αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο, διατηρώντας την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον υπάρχει και η 16βάλβιδη εκδοχή στα 1.2 λίτρα με 80 ίππους και περισσότερη απόδοση κυρίως στις υψηλότερες στροφές.

Μέση τιμή: 2.200 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ, Τεκμήριο: 2.300 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.242 κ.εκ., Ισχύς: 60/5.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 102/2.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,3 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,6 λτ./100 χλμ.

Διαβάστε ακόμα: Σημεία ελέγχου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store