Νέα έκδοση MINI Cooper S Carbon με 210 ίππους

Η MINI δημιούργησε μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Mini Cooper S, την Carbon Edition, η οποία φέρει αισθητικές αλλαγές, αλλά και βελτιώσεις στον κινητήρα. Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο στην Ινδία αποκλειστικά μέσω του Amazon σε πολύ υψηλές τιμές, αφού κοστίζει 3.990.000 ρουπίες, δηλαδή 54.535 ευρώ (!), τη στιγμή που το στάνταρ MINI Cooper S κοστίζει στην Ινδία 3.150.000 ρουπίες, δηλαδή 43.054 ευρώ.


Το MINI Cooper S Carbon αποτελεί εξέλιξη του ομώνυμου 5θυρου MINI Cooper S Carbon, που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο και μπορεί κανείς να την παραγγείλει και αποκτήσει αποκλειστικά online.

Στο αμάξωμα του MIN ICooper S Carbon έχει τοποθετηθεί το αεροδυναμικό πακέτο του κορυφαίου MINI John Cooper Works, ενώ έχει ματ μαύρο χρώμα με κόκκινες-μαύρες αγωνιστικές ρίγες, LED φώτα με μαύρο πλαίσιο και ειδικής σχεδίασης 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, η MINI έχει τονίσει περαιτέρω το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου, τοποθετώντας τα πιο σπορ καθίσματα και τιμόνι από το John Cooper Works, μαζί με νέες επενδύσεις σε μαύρο αλκαντάρα με κόκκινες ρίγες.

Όσον αφορά τον 2.0 λτ. turbo κινητήρα του Cooper S αρχικής ισχύος 192 ίππων και 280 Nm ροπής, στην έκδοση Carbon έχει “ενισχυθεί” και αποδίδει 210 ίππους και 300 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα (έναντι 6,9 δλ.).

Get it on Google Play Download on the App Store