Ανανέωση για τα MINI Hatch και Convertible με καινούργια κιβώτια

Η νέα γενιά των MINI Hatch και Convertible ανανεώνεται με επεμβάσεις τόσο στον αισθητικό τομέα όσο και στον μηχανολογικό.

Στο εξωτερικό πέραν των τριών νέων χρωμάτων (Emerald Grey, το Starlight Blue και Solaris Orange) και των καινούργιων ζαντών συναντούμε το νέο και απλουστευμένο λογότυπο της βρετανικής φίρμας. Επίσης όλα τα μοντέλα θα έχουν στο βασικό τους εξοπλισμό φώτα ημέρας LED μπροστά και πίσω με τα τελευταία να έχουν σχεδίαση που παραπέμπει στη βρετανική σημαία.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή MINI Cooper S Cabrio

Στο εσωτερικό των ανανεωμένων MINI Hatch και Convertible υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο τριάκτινο τιμόνι και στον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου. Το σύστημα ψυχαγωγίας με την οθόνη των 6.5 ιντσών είναι αναβαθμισμένο και πλέον προσφέρει το πακέτο πλοήγησης Plus.

Επιπρόσθετα μπορεί να περιλαμβάνει και οθόνη αφής με λειτουργία Apple CarPlay. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και η νέα υπηρεσία Mini Yours Customized όπου οι αγοραστές μπορούν να δημιουργήσουν ειδικά σχέδια για τρισδιάστατη εκτύπωση στο εσωτερικό.
Το μεγάλο όμως νέο είναι τα καινούργια αυτόματα κιβώτια τα οποίο αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την ταχύτητα στις αλλαγές και την απόλαυση στην οδήγηση.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή MINI One 1.2 λτ. 102 PS 5θυρο

Στις περιπτώσεις των MINI Cooper, MINI Cooper S και MINI Cooper D υπάρχει το καινούργιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων ενώ στην περίπτωση του MINI Cooper SD υπάρχει ένα οκτώ σχέσεων. Το κλασικό μηχανικό εξατάχυτο παραμένει βασική επιλογή. Στο κομμάτι των κινητήρων δεν παρατηρούνται αλλαγές και διαφοροποιήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store