3η Διεθνής Έκθεση AutoGAS Expo 2012




Από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου παρουσιάζονται στην 3η Διεθνή Έκθεση AutoGAS Expo 2012 όλες οι λύσεις για εναλλακτικά καύσιμα με πρωταγωνιστή την υγραεριοκίνηση (LPG), αλλά και την αεριοκίνηση, υδρογονοκίνηση και υβριδικές τεχνολογίες. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) Παιανίας και φιλοξενούνται εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive αυτοκινήτων που κινούνται από εναλλακτικά καύσιμα. Οι εκθέτες που υπάρχουν είναι πολλοί και έτσι ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να πάρει προσφορές και να ενημερωθεί πλήρως για τα οφέλη που παρέχουν τα εναλλακτικά καύσιμα, με πρώτο και σημαντικότερο την οικονομία στις μετακινήσεις.

Παράλληλα με την AutoGAS Expo 2012 πραγματοποιείται και η έκθεση Auto Repair & Care, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους κλάδους επισκευής αυτοκινήτων – μοτοσικλετών (συνεργεία, βαφεία, φανοποιεία, ηλεκτρολογεία, βουλκανιζατέρ), πρατηρίων υγρών καυσίμων κ.α.

Η AutoGAS Expo 2012 θα είναι ανοιχτή την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου από τις 14:00 έως τις 20:30 και το Σάββατο και Κυριακή 24-25/11 ανοίγει από τις 10:00. Η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και ο χώρος στάθμευσης, ενώ για την εξυπηρέτηση του κοινού παρέχεται σύνδεση με λεωφορείο από τον σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (από και προς το εκθεσιακό κέντρο).

Get it on Google Play Download on the App Store