Ποια είναι τα δημοφιλέστερα χρώματα στην Ευρώπη; (+video)




Μέσω ενός πολύ ευχάριστου video η Ford παρουσιάζει ποια είναι τα δημοφιλέστερα χρώματα, αμαξώματα, εξοπλισμοί ασφαλείας και καύσιμο στην Ευρώπη με τις πολλές και διαφορετικές κουλτούρες και ιδιαιτερότητες ανά χώρα.

Στην αρχή του video αναφέρεται ότι στην Ελλάδα και στην Τουρκία πιο δημοφιλές χρώμα είναι το λευκό, ενώ στη ψυχρή Νορβηγία προτιμάται το καφέ και στη Ρουμανία επιλέγουν περισσότερο το μπλε. Οι Γερμανοί αγοραστές αυτοκινήτων δίνουν περισσότερη έμφαση στην ασφάλεια αφού τα τρία τέταρτα αυτών που απέκτησαν ένα νέο Ford επέλεξαν το Active City Stop, ένα σύστημα που βοηθά την πρόληψη συγκρούσεων με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Παράλληλα το Lane Departure Warning είναι πιο δημοφιλές στην Ελβετία.

Από πλευράς αμαξωμάτων best seller είναι τα 5θυρα, τα 4θυρα είναι δημοφιλέστερα στην Τουρκία, Ρωσία και Ρουμανία και το ένα τρίτο επιλέγει τα station wagon. Τέλος η βενζίνη εξακολουθεί να υπερέχει ως επιλογή των καυσίμων και ιδιαίτερα στη Ρωσία όπου σχεδόν κάθε πελάτης επιλέγει βενζινοκινητήρα.

Παρακολουθείστε παρακάτω το video:





Get it on Google Play Download on the App Store