Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes CLA

Ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση CES και τα πρώτα μοντέλα ήδη κύλησαν τους τροχούς τους στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ουγγαρίας.

Η παραγωγή της νέας Mercedes CLA πραγματοποιείται στο εργοστάσιο Kecskemet της Ουγγαρίας και είναι το ίδιο όπου πάνω από 750.000 CLA και CLA Shooting Brake της πρώτης γενιάς, είχαν παραχθεί.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes CLA με μοναδικές τεχνολογίες (+video)

Η νέα γενιά του 4θυρου κουπέ αναμένεται να είναι η πλέον ολοκληρωμένη, βολιδοσκοπώντας ένα πιο νεανικό κοινό. Το νέο μοντέλο μας έρχεται αυξημένο σε διαστάσεις και με αρκετά αιχμηρό σχεδιασμό, ο οποίος ενσωματώνει στοιχεία τόσο από την CLS όσο και από την 4θυρη AMG GT. Βέβαια στο εμπρόσθιο τμήμα η συγγένεια με την A-Class, στην οποία βασίζεται, είναι πιο έντονη ωστόσο οι γραμμές και το μοτίβο των προβολέων αποτελούν ένα αρμονικό κράμα του μικρομεσαίου χάτσμπακ και της CLS.

Διαβάστε επίσης: Mercedes G Class Inferno: ο Hulk των SUV!

Στο τομέα των κινητήρων τώρα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η CLA εμφανίστηκε στο Las Vegas στην έκδοση 250 με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 224 ίππων, ωστόσο δεδομένη θεωρείται η διάθεσή της με όλα τα κινητήρια σύνολα που προσφέρει η A-Class.

Get it on Google Play Download on the App Store