Νέα Skoda Fabia με τιμή από 10.980 ευρώ

Η ανανεωμένη Skoda Fabia ξεκίνησε τη διάθεσή της στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 10.980 ευρώ, αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης και σε εκδόσεις hatchback και combi. Παράλληλα, την πρώτη εμφάνισή της θα κάνει και η έκδοση Monte Carlo με τα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, ενώ το νέο μοντέλο κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2018, 10-18 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμη: Πρώτη «γεύση» από το νέο Skoda Scala (+video)

Εξωτερικά, οι αλλαγές στην ανανεωμένη Skoda Fabia αφορούν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τη νέα μάσκα και τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου διαμέτρου από 15 έως 18 ίντσες. Για πρώτη φορά εφοδιάζεται με φώτα LED στα εμπρός και πίσω φανάρια.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στο νέο πίνακα οργάνων, στα νέα διακοσμητικά και στις επενδύσεις των καθισμάτων. Στα πλεονεκτήματα της Fabia ανήκουν οι άνετοι χώροι για τους επιβάτες και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 330 λίτρων στην χάτσμπακ έκδοση ή των 530 λίτρων στην στέισον βάγκον (combi).

Για πρώτη φορά η Fabia εξοπλίζεται με σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι η αναγνώριση οχημάτων στα τυφλά σημεία, η προειδοποίηση οχημάτων κατά την όπισθεν και η αυτόματη λειτουργία των μεγάλων φώτων.

Δείτε ακόμη: Νέα και «χωμάτινη» Skoda Fabia Combi Scoutline

Για την κίνηση της ανανεωμένης Skoda Fabia υπάρχει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.0 MPI των 75 ίππων (κατανάλωση 4,8 λτ./100 χλμ. και 110 γρ./χλμ. CO2) και οι υπερτροφοδοτούμενοι 1.0 TSΙ των 95 και 110 ίππων (κατανάλωση από 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 103 γρ./χλμ.). Με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG προσφέρεται προαιρετικά ο πιο ισχυρός κινητήρας 1.0 TSI 110 PS.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για την ανανεωμένη Skoda Fabia έχουν ως εξής:

Get it on Google Play Download on the App Store