Νέο Ford Focus Active X Vignale (+τιμές)

H Ford εμπλουτίζει και άλλο την ήδη πληρέστατη γκάμα του νέου Focus, με το λανσάρισμα νέας έκδοσης Focus Active X Vignale. Ένα μοντέλο, που συνδυάζει τα crossover χαρακτηριστικά των εκδόσεων Active με τον πλουσιότατο εξοπλισμό των Vignale.

Δείτε ακόμη: Μοναδικό και «σκοτεινό» Ford Focus RS Wagon (+videos)

To Focus Active X Vignale είναι διαθέσιμο με το 5θυρο και το στέισον βάγκον αμάξωμα. Εξωτερικά διακρίνεται από την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και από τα μαύρα προστατευτικά, τις ασημί ποδιές και τις ράγες οροφής, που τονίζουν τον πιο περιπετειώδη χαρακτήρα του. Επιπλέον, τα στάνταρ χαρακτηριστικά του Focus Active X Vignale περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, μαύρη οροφή και καλύμματα καθρεπτών, προβολείς LED, καθώς και δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι Vignale. Το «παρών» δίνουν και πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως το Active Park Assist και για πρώτη φορά στην κατηγορία του Focus το σύστημα head-up display.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Ford Puma στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το Focus Active X Vignale προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων. Στους βενζίνης, υπάρχουν οι επιλογές του 1.0 λτ. EcoBoost 125 PS (26.412 ευρώ), του 1.5 λτ. EcoBoost 150 PS (27.063 ευρώ το 5d και 30.913 ευρώ το SW) και του 1.5 λτ. EcoBoost 182 PS (33.575 το 5d και 34.911 ευρώ το SW). Στους ντίζελ μοναδική επιλογή αφορά τον 1.5 λτ. EcoBlue Diesel 120 PS (27.264 ευρώ το 5d και 32.192 ευρώ το SW).

Get it on Google Play Download on the App Store