Νέο Kia Picanto 1.0 X-line Look από 11.990 ευρώ

Το Kia Picanto X-line το οποίο είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 1.2 λτ. 84 PS και τον τούρμπο 1.0 λτ. 100 PS, απέκτησε μια πιο οικονομική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1.0 λτ. 67 PS.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Picanto 1.2 λτ. 84 PS GT-Line

Το νέο Picanto 1.0 X-line Look διαθέτει εξωτερικά τις ξεχωριστές λεπτομέρειες των ισχυρότερων μοντέλων X-line, όπως είναι τα μαύρα προστατευτικά τμήματα στους προφυλακτήρες, γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ, τις ασημί ποδιές και τα κίτρινα διακοσμητικά στη μάσκα, στους εμπρός προβολείς ομίχλης και στον πίσω προφυλακτήρα, όπου ενσωματώνεται και η διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης. Τα μόνα στοιχεία που το διαφοροποιούν είναι ότι δε διαθέτει στάνταρ την ηλεκτρική ηλιοροφή, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι διαμέτρου 15 ιντσών (έναντι 16 ιντσών στα X-line).

Ο εξοπλισμός του Picanto 1.0 X-line Look είναι υπερπλήρης σε κάθε επίπεδο, αφού εκτός των προαναφερθέντων στοιχείων εφοδιάζεται ακόμα με ESP, 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέπτες, σπορ πεντάλ αλουμινίου, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, air condition, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ράδιο CD με MP3, AUX & USB με χειριστήρια στο τιμόνι και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Picanto 1.0 MPI

Ο κινητήρας του 1.0 λτ. με ισχύ 67 ίππους και ροπή 96 Nm κινεί με άνεση το αυτοκίνητο (0-100 χλμ./ώρα σε 14,3 δλ.), έχει πολιτισμένη λειτουργία και η κατανάλωσή του σε πραγματικές συνθήκες είναι πολύ χαμηλή (5,6 λτ./100 χλμ.).

Get it on Google Play Download on the App Store