Νέο Renault Clio R.S. Line με D.N.A. από F1

Το νέο Renault Clio προσφέρεται σε πολλές εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμών και είναι σε θέση να καλύψει πλήρως όλους όσους αναζητούν ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά με χαρακτηριστικά μεγαλύτερου σε ανέσεις, ασφάλεια, ποιότητα και τεχνολογία.

Δείτε ακόμη: Οι 10 φύλακες άγγελοι του νέου Renault Clio!

Από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις του νέου Clio, είναι η R.S. Line, η οποία αντικαθιστά την παλαιότερη GT-Line και στοχεύει σε εκείνους που δίνουν έμφαση στα σπορτίφ χαρακτηριστικά, μέσω μιας πιο δυναμικής στιλιστικής προσέγγισης

Άλλωστε η έκδοση R.S. Line του νέου Renault Clio έχει πιο κοντινή συγγένεια με το τμήμα υψηλών επιδόσεων της Renault Sport, ενώ τα δύο γράμματα (R.S) είναι συνώνυμα με την αυθεντική σπορ οδήγηση. Έτσι η νέα αυτή έκδοση του νέου Clio φιλοξενεί όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του εξωτερικού και του εσωτερικού των μοντέλων της Renault Sport.

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Clio με avant-garde τεχνολογία! (+videos)

Εξωτερικά, το νέο Clio R.S. Line διακρίνεται στο εμπρός άκρο από τη χαρακτηριστική λεπίδα της F1, το εμβληματικό σχεδιαστικό μοτίβο όλων των μοντέλων R.S. Παράλληλα, ξεχωρίζει από την κυψελωτή γρίλια της μάσκας, τους ειδικά σχεδιασμένους αλουμινένιους τροχούς των 17 ιντσών, καθώς και το πιο αθλητικό πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό του νέου Clio R.S. Line υπάρχουν και άλλα μοναδικά R.S. στοιχεία, όπως τα σπορ καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη, τα διακοσμητικά σε μοτίβο ανθρακονήματος, το τιμόνι με το διάτρητο δέρμα και το χαρακτηριστικό διπλό διαμάντι της R.S. στο κάτω μέρος του, τα αλουμινένια πεντάλ, τις κόκκινες ραφές στις ταπετσαρίες των καθισμάτων και την δερμάτινη επένδυση του τιμονιού.

Δείτε ακόμη: Κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων το νέο Renault Clio

Το νέο Renault Clio R.S. Line διατίθεται με τους πιο ισχυρούς κινητήρες της γκάμας, όπως είναι ο 1.3 TCe 130 (αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC) και ο 1.5 Blue dCi 115. Ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος και περιλαμβάνει τα εξής:

6 αερόσακους, Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, Κλήση έκτακτης ανάγκης, Cruise Control με Speed limiter και χειριστήρια στο τιμόνι, Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας & Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας, αυτόματη εναλλαγή μικρής/μεγάλης σκάλας φώτων, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών και πλοήγηση, πίνακα οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρα φώτων και βροχής, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός  και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κ.α.

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Clio από 12.990 ευρώ (τιμές & εξοπλισμός)

Όσον αφορά τις τιμές, το Clio R.S. Line 1.3 TCe 130 κοστίζει 21.740 ευρώ και το Clio R.S. Line 1.5 dCi 115 πωλείται 21.120 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store