Οι τιμές της ανανεωμένης BMW X1 στην Ελλάδα

Η BMW Hellas ανακοίνωσε το νέο της τιμοκατάλογο, στον οποίο περιλαμβάνονται και οι τιμές της ανανεωμένης BMW X1. Αυτές ξεκινούν από τα 31.645 ευρώ στην έκδοση sDrive18i με τον 1.5 λτ. κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων και από 34.880 ευρώ στην έκδοση sDrive16d με τον ντίζελ των 1.5 λτ. ισχύος 116 ίππων. Σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι 2.0 λτ. και με απόδοση που φτάνει έως τους 231 ίππους (δείτε παρακάτω τον τιμοκατάλογο).

Δείτε ακόμη: Η νέα BMW X5 xDrive45e έχει 394 hp και καίει 1,2 λτ.

Στην ανανεωμένη BMW X1 προστέθηκε για πρώτη φορά και plug-in hybrid τεχνολογία στην X1 xDrive25e, ωστόσο η παραγωγή του θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2020. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν 1.5 λτ. TwinPower κινητήρα 125 ίππων και 220 Nm ροπής για την κίνηση των εμπρός τροχών, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 95 ίππων και 165 Nm για τους πίσω και μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 9,7 kWh.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 3 επιλογές κίνησης: στο AUTO eDRIVE, η X1 χρησιμοποιεί εναλλάξ θερμικό και ηλεκτρικό μοτέρ. Στο MAX eDRIVE ο βενζινοκινητήρας απενεργοποιείται και για την κίνηση φροντίζει αποκλειστικά ο ηλεκτροκινητήρας (μέχρι 50 χλμ. αυτονομία), ενώ στο SAVE BATTERY συμβαίνει το αντίθετο, με την ισχύ του θερμικού μοτέρ να επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας μέσω της ανάκτησης ενέργειας.

Επιπλέον, εξωτερικά η ανανεωμένη BMW X1 απέκτησε πιο «φρέσκια» εμφάνιση χάρη στους νέους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα και τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι πολύ περιορισμένες και εστιάζονται στον επιλογέα των ταχυτήτων στις επενδύσεις και στην αναβαθμισμένη οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Δείτε ακόμη: Τι απεικονίζει το σήμα της BMW;

Get it on Google Play Download on the App Store