Οι τιμές του νέου VW Transporter στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Volkswagen Transporter στην ελληνική αγορά, το οποίο εμφανίζεται πλήρως αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο, ενώ θα διατίθεται σε έκδοση Pick-Up, όπως και στις εκδόσεις Kombi, Caravelle, Multivan και σε έκδοση Chassis προς τα μέσα του επόμενου έτους.

Δείτε ακόμη: VW T-Cross: Το ασφαλέστερο μικρό SUV

Το νέο Transporter ξεχωρίζει από την πιο μοντέρνα του εμφάνιση εξωτερικά και στο εσωτερικό. Το καινούργιο ταμπλό προσφέρει πολλές ψηφιακές ευκολίες και ενσωματώνει τα νέα συστήματα Infotainment. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι και το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης φτάνει τα 3.300 χιλιοστά.

Στο σύνολο των νέων συστημάτων προστίθεται και το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, ενώ για επιπλέον ασφάλεια υπάρχει και το σύστημα πλευρικής προστασίας (side protection). Την προστασία από ατυχήματα κατά την οπισθοπορεία φροντίζει το σύστημα Rear Traffic Alert που προειδοποιεί ηχητικά εάν υπάρχουν οχήματα, πεζοί ή ποδηλάτες που πλησιάζουν το νέο Transporter.

Δείτε ακόμη: VW Tiguan 1.5 TSI 150 PS με όφελος 1.200 ευρώ

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι διατίθενται για πρώτη φορά στο Transporter 6.1 κάμερα οπισθοπορείας για δίφυλλη πίσω πόρτα (προαιρετικός εξοπλισμός) και σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης eCall (βασικός εξοπλισμός).

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει ντίζελ 2.0 λίτρων σε τρεις εκδόσεις ισχύος: 110, 150 και 199 ίππους. Οι εκδόσεις με τους 150 και 199 ίππους μπορούν να συνδυαστούν με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION αλλά και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Όλες οι εκδόσεις του νέου Transporter 6.1 με τους κινητήρες TDI πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ρύπων Euro 6d TEMP EAVP και συνδυάζονται με σύστημα start/stop.

Το νέο Transporter ενδεικτικά διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό:

  • Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και δυνατότητα κλειδώματος από το εσωτερικό
  • Νέας γενιάς σύστημα Infotainment «Composition Colour» με οθόνη 6,5 ιντσών, AppConnect και νέα υποδοχή USB Type-C
  • Πίσω δίφυλλη πόρτα με παράθυρα
  • Αυξημένο μικτό βάρος στα 3.000kg
  • Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών & driver «Alert System»
  • Σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης eCall (Emergency Call)

Δείτε ακόμη: Νέο VW Tiguan R-Line για όσους τα θέλουν όλα

Oι τιμές του νέου Transporter 6.1 VAN διαμορφώνονται ως εξής:

Get it on Google Play Download on the App Store