Τιμές Nissan Qashqai 1.3 λτ. 140 PS (+εκδόσεις-εξοπλισμός)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από μερικές εβδομάδες, η Nissan παρουσίασε τη νέα έκδοση του Qashqai με βενζινοκίνητο μοτέρ 1.3 λτ. σε δύο εκδοχές 140 και 160 ίππων. Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές του μοντέλου στη χώρα μας για τη… μικρή έκδοση των 140 ίππων.

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις του Nissan Qashqai 1.3 λτ. 140 PS και 160 PS

Αυτές ξεκινούν από τα 20.490 ευρώ για την εξοπλιστική έκδοση Energy η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων Cruise Control, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών για τον υπολογιστή ταξιδιού στον πίνακα οργάνων, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, αιρκοντίσιον, χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρικό χειρόφρενο, start/stop, Hill Start, αεροτομή, ατσάλινες ζάντες 16 ιντσών και πίσω LED φώτα.

Επόμενη εξοπλιστική έκδοση είναι η Acenta με τιμή στα 22.550 ευρώ με επιπλέον εξοπλισμό από την Energy τους αισθητήρες βροχής και φώτων, τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, την οθόνη αφής 7 ιντσών και τον πλήρως αυτόματο κλιματισμό.

Ακολουθεί το N-Connecta με τιμή στα 25.890 ευρώ. Αυτό εκτός όλων των παραπάνω στοιχείων των προηγούμενων εκδόσεων έχει μεταξύ άλλων, το πακέτο με τα ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, έξυπνο κλειδί, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, εξωτερικές αλλαγές και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Ακολουθεί το Nissan Qashqai N-Connecta Look με τιμή στα 26.990 ευρώ. Οι βασικές διαφορές του από τις παραπάνω εκδόσεις βρίσκονται στο αμάξωμα, καθώς έχει ράγες οροφής, ηλιοροφή, φιμέ κρύσταλλα στις πίσω πόρτες κλπ.

Την γκάμα ολοκληρώνει το Nissan Qashqai Techna με τιμή στα 31.990 ευρώ. Αυτό, εκτός όλων των παραπάνω, διαθέτει ακόμη αισθητήρες πλευρικής απόστασης, εξωτερικούς καθρέφτες τυφλού σημείου, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα με δερμάτινη επένδυση και ηλεκτρική ρύθμιση στο κάθισμα οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το Nissan Qashqai είναι το ταχύτερο SUV στον κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλες οι εκδόσεις με το μοτέρ 1.3 λτ. είναι δικίνητες και εξοπλίζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ στην χώρα μας θα βρίσκονται στο τέλος του Νοεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store