Νέο Abarth 124 GT με οροφή από ανθρακόνημα

Η Abarth θα παρουσιάσει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα ειδική έκδοση Abarth 124 GT σε coupe και roadster σε αποκλειστικό χρώμα Alpi Orientali Grey.

Δείτε ακόμη: Νέο «πλούσιο» Fiat 124 Spider S-Design

Ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι η τοποθέτηση σκληρής οροφής κατασκευασμένη από ανθρακόνημα, συνδυασμένη με πίσω αεροτομή από το ίδιο υλικό. Πρόσθετα το Abarth 124 GT εφοδιάζεται και με άλλα αποκλειστικά στοιχεία, όπως είναι οι ανθρακί ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών της OZ, οι οποίες είναι ελαφρύτερες κατά περίπου τρία κιλά από τις στάνταρ. Επιπλέον, το roadster της Abarth ξεχωρίζει από σκουρόχρωμα καπάκια των καθρεπτών, τα οποία είναι ακόμα διαθέσιμα σε κόκκινο χρώμα ή με ανθρακόνημα.

Η προαιρετική σκληρή οροφή από ανθρακόνημα διαθέτει εσωτερική επένδυση και πίσω παρμπρίζ με αντιστάσεις. Το συνολικό βάρος του hard top είναι μόλις 16 κιλά και αυξάνει την στρεπτική ακαμψία, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη βελτίωση της θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Παράλληλα η σκληρή οροφή μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί με εύκολο τρόπο.

Δείτε ακόμη: Επετειακές εκδόσεις Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

Την κίνηση του Abarth 124 GT αναλαμβάνει ο 1.4 λτ. MultiAir turbo απόδοσης 170 ίππων και 250 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δλ. και τελική ταχύτητα 232 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store