Τι θα λέγατε για ένα νέο Abarth Tipo;

Το νέο Fiat Tipo αποτελεί ένα οικονομικό οικογενειακό αυτοκίνητο σε σεντάν, 5θυρο και στέισον βάγκον, με πιο ισχυρές εκδόσεις αυτές με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 λτ. 120 HP (0-100 χλμ./ώρα σε 9,6 δευτερόλεπτα) και ντίζελ 1.6 λτ. 120 HP. Σχετικά πρόσφατα η Fiat πρόσθεσε τη νέα πιο σπορτίφ έκδοση S-Design με το 5θυρο αμάξωμα και το στέισον βάγκον, η οποία διαθέτει διάφορες στιλιστικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό που του χαρίζουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμιες πωλήσεις 2017: Ποια μάρκα και ποιο μοντέλο πούλησαν περισσότερο;

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα πιο ισχυρό Abarth Tipo Hatchback με περισσότερα άλογα και τονισμένα σπορτίφ χαρακτηριστικά; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αλλά μάλλον ούτε πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, ένα ανεξάρτητο σχέδιο από το V Design δείχνει πως θα μπορούσε να έμοιαζε το πίσω και πλαϊνό μέρος του αμαξώματός του (θα θέλαμε και μπροστινό).

Το ψηφιακά επεξεργασμένο Abarth Tipo Hatchback δείχνει πολύ αγριεμένο με το μυώδη προφυλακτήρα με τους αεραγωγούς, το διαχύτη και τις τέσσερις οβάλ εξατμίσεις, την αεροτομή οροφής, τις προσθήκες στα μαρσπιέ, το αυτοκόλλητο στα πλαϊνά και τις μεγάλες ζάντες με τα φαρδιά ελαστικά και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Την κίνησή του θα μπορούσε να αναλάμβανε ο 1.4 Mair 170 hp που τοποθετείται στην Alfa Romeo MiTo ή στην Giulietta, ή ακόμα καλύτερα ο 1.750 240 hp της Giulietta, αλλά βέβαια με πολλές ακόμα βελτιώσεις σε στήσιμο, φρένα, πλαίσιο κ.λπ.

Διαβάστε ακόμη: Απογοήτευσε το Lada Vesta σε crash test (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store