Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Nissan Juke

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη αποκάλυψη του δεύτερης γενιάς Juke, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 03.09.2019. Το υπάρχον Juke έχει περάσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις από το 2010 που λανσαρίστηκε και όπως φαίνεται το νέο μοντέλο θα ακολουθήσει την ευφάνταστη και αθλητική σχεδίαση του προκατόχου του.

Δείτε ακόμη: Το νέο Nissan Almera των 13.300 ευρώ

Οι τελικές δοκιμές γίνονται στην πίστα του Millbrook στην Αγγλία, από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες με το καμουφλαρισμένο νέο Juke, ωστόσο τα βασικά του σχεδιαστικά γνωρίσματα είναι ευδιάκριτα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η ευμεγέθης μάσκα σχήματος V, ο ανάγλυφος προφυλακτήρας, τα οβάλ φώτα θέσης, τα μακρόστενα λεπτά φώτα LED, τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά, οι χειρολαβές των πίσω θυρών στα πλαίσια των παραθύρων και τα πίσω ψηλά τοποθετημένα οριζόντια φωτιστικά σώματα. Επίσης, η Nissan αναφέρει ότι το νέο Juke θα πατάει σε 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου και θα έχει γραμμές τύπου κουπέ, θέτοντας νέα πρότυπα στα κόμπακτ crossover.

Το νέο Juke θα εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα εφοδιάζεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPILOT, ενώ έμφαση έχει δοθεί στα fun to drive χαρακτηριστικά οδήγησης. Επιπλέον, οι διαστάσεις του νέου Juke έχουν αυξηθεί προς όφελος των χώρων και των ανέσεων για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS

Πληροφορίες για τους κινητήρες του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα εξοπλίζεται με τους turbo βενζίνης του 1.0 λτ. και των 1.3 λτ., καθώς και με τον πετρελαίου των 1.5 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store