Αυτό το Jeep Wrangler Rubicon 1941 θα το λατρέψεις!

Η Mopar, το γνωστό τμήμα εξατομίκευσης των μοντέλων της FCA, δημιούργησε μια εξαιρετική κι ειδική έκδοση του Jeep Wrangler Rubicon, που φέρει το όνομα 1941!

Αυτή η ειδική έκδοση, έδωσε δυναμικό παρόν στην φαντασμαγορική έκθεση της Γενεύης και αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι μπορεί να καταφέρει το τμήμα της Mopar.

Δείτε ακόμα: Βάλαμε στην πρέσα ένα Jeep (+video)

Μπορεί να σας παραξενεύει το όνομα, με το οποίο βάφτισαν την ειδική έκδοση του Wrangler, αλλά το 1941, είναι η ημερομηνία γέννησης του θρυλικού Jeep Willys που ξεκίνησε ως στρατιωτικό όχημα, όπου εν συνεχεία μετεξελίχθηκε ως ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Η επετειακή αυτή έκδοση βασίζεται στη Rubicon του Wrangler αλλά με μερικές σημαντικές διαφορές. H ανάρτηση είναι διαφορετική, προσφέρει μεγαλύτερη απόσταση (+5 εκατοστά) από το έδαφος, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια ψηλότερη εισαγωγή αέρα, ώστε το 1941 να διασχίζει ποτάμια άφοβα!

Διαβάστε επίσης: Έως 240 ίπποι για τα υβριδικά Jeep Renegade και Compass

Η Jeep μας παρουσίασε στη Γενεύη το Wrangler Rubicon 1941, με ένα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα, με τον κωδικό Hella Yella, το οποίο ταιριάζει άψογα με τις επιμέρους μαύρες λεπτομέρειες, όπως ματ γρίλια, αλλά και τα μαύρα προστατευτικά σε χειρολαβές και καθρέπτες. Η οροφή είναι μαλακή κι αναδιπλούμενη, ώστε ο οδηγός να απολαμβάνει την επαφή του με τη φύση στο έπακρο. Το Wrangler Rubicon 1941  θα προσφέρεται στην ευρωπαϊκή αγορά τόσο σε πετρελαιοκίνητη, όσο και σε βενζινοκίνητη έκδοση, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 8άρι.

Get it on Google Play Download on the App Store