BMW Σειρά 3: Πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες

Η BMW έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες της νέας Σειρά 3 (G20). Φυσικά δεν μιλάμε για κανονικές εικόνες της αλλά για καμουφλαρισμένες, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δούμε το νέο γερμανικό σεντάν σε όλο του το μεγαλείο.

Δείτε ακόμη: Σλάλομ με καλά και φθαρμένα λάστιχα (+video)

Η νέα BMW Σειρά 3 λοιπόν, ετοιμάζεται να εισέλθει στην έβδομη γενιά της και η γερμανική μάρκα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών της, οι οποίες φυσικά γίνονται στο Nurburgring. Αν και το καμουφλάζ είναι έντονο και δεν μας αφήνει να δούμε και πάρα πολλά σχεδιαστικά της στοιχεία, φαίνεται πως το αυτοκίνητο διατηρεί τις αναλογίες του. Τα εμπρός φώτα του θα είναι στο μοτίβο που μας έχουν συνηθίσει οι Βαυαροί σχεδιαστές, με δύο προβολείς LED πίσω από ενιαίο κρύσταλλο, ενώ η μάσκα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, εκεί θα έχουμε φώτα σε σχήμα L.

Εκτός όμως από τις εικόνες, η BMW έδωσε και πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και μάλιστα μερικές από αυτές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί αναφέρει χαρακτηριστικά πως η νέα BMW Σειρά 3 θα έχει κάτω από το καπό της νέο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα είναι ο ισχυρότερος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο παραγωγής της. Επίσης κάνει λόγο για προσαρμοζόμενη ανάρτηση για πρώτη φορά σε BMW Σειρά 3, χαμηλότερο βάρος κατά 55 κιλά, με κατανομή 50:50 σε εμπρός και πίσω άξονα, βελτιωμένη ακαμψία και χαμηλότερο κέντρο βάρος κατά 10 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Που έχουν εργοστάσια οι αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ευρώπη

Τέλος, η BMW κάνει λόγο για νέες ρυθμίσεις σε τιμόνι, φρένα και στήσιμο του αυτοκινήτου, που θα το κάνουν πιο άνετο, αφήνοντας έτσι σε όσους θέλουν πιο δυναμικά χαρακτηριστικά τις εκδόσεις M Sport. Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Get it on Google Play Download on the App Store