Νέες προσθήκες για τη BMW Σειρά 3

Η BMW διευρύνει την γκάμα των κινητήρων, εκδόσεων και επιλογών εξατομίκευσης για το αμάξωμα και το εσωτερικό της νέας BMW Σειρά 3, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο του 2019.

Δείτε ακόμη: «Ξυράφι» η νέα BMW Σειρά 3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου (+video)

Στην αιχμή του δόρατος βρίσκεται η BMW M340i xDrive Sedan με το νέο εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα των 374 ίππων. Σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic και την τετρακίνηση, τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα, η μεικτή κατανάλωση είναι 7,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 172 γρ./χλμ.

Από τον Ιούλιο του 2019 η τετρακίνηση xDrive θα διατίθεται με τρεις ακόμα κινητήρες. Πρόκειται για τις BMW 320i xDrive Sedan, BMW 330i xDrive Sedan και BMW 330d xDrive Sedan. Η νέα BMW 330e Sedan εφοδιάζεται με plug-in hybrid σύνολο με κινητήρα βενζίνης 2.0 λτ. και ηλεκτρική μονάδα, συνδυαστικής απόδοσης 292 ίππων, με ενεργοποιημένο το νέο XtraBoost mode. Αυτό επιτρέπει στην BMW 330e Sedan να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,0 δευτερόλεπτα. Η μεικτή κατανάλωση κυμαίνεται μεταξύ 1,9-1,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 43-37 γρ./χλμ. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας προσφέρει μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία από 59 έως 66 χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμη: Νέες BMW X5 και X7 M50i με 530 ίππους

Η ανάρτηση M Sport θα διατίθεται επίσης για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan (με εξαίρεση το μοντέλο M Sport) από τον Ιούλιο του 2019, όπως και η ανάρτηση Adaptive M. Και τα δύο προαιρετικά συστήματα ανάρτησης συνδυάζονται με σύστημα διεύθυνσης Variable Sport Steering.

Οι νέες αποχρώσεις της σειράς BMW Individual Citrine Black metallic, Oxide Grey metallic, Frozen Dark Grey metallic και Brilliant White διευρύνουν τις προοπτικές εξατομίκευσης. Οι πελάτες, θα μπορούν επίσης να επιλέξουν δερμάτινο τιμόνι BMW Individual και τρία διαφορετικά σχέδια διακοσμητικών λωρίδων BMW Individual. Η εκτεταμένη δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual και η πλήρως δερμάτινη BMW Individual Merino – που καλύπτει το πάνω τμήμα του πίνακα οργάνων και τα πλευρά των θυρών με μαύρο δέρμα – προστίθενται επίσης στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW M8 με πρωτοφανή ηλεκτρονικά συστήματα! (+video)

Άλλα στοιχεία του Composition είναι ζάντες αλουμινίου BMW Individual 19”, μία απόχρωση BMW Individual, σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι BMW Individual και ανθρακί επένδυση οροφής BMW Individual.

Get it on Google Play Download on the App Store