Νέο Citroen C3: Ο ορισμός της άνεσης και του στιλ

Τα αυτοκίνητα της Citroen ανέκαθεν διακρίνονταν για τις κορυφαίες τους ανέσεις, καθώς και για το μοναδικό και πολύ μοντέρνο τους σχεδιασμό. Το νέο Citroen C3 ακολουθεί πιστά τη μακρόχρονη αυτή ισχυρή παράδοση και ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική του εμφάνιση, την ασυμβίβαστη άνεση και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Δείτε ακόμη: Ρεκόρ 8ετίας σε πωλήσεις η Citroen

Ακόμα πιο ισχυρή προσωπικότητα διαθέτει η νέα επετειακή και συλλεκτική έκδοση C3 Origins, η οποία αποτίνει φόρο τιμής στα 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας της Citroen. Εξωτερικά, το μικρό γαλλικό αυτοκίνητο διαφοροποιείται από το ειδικό μοτίβο εξατομίκευσης με τα μπρονζέ χρώματα στον εμπρός προφυλακτήρα, στους πλευρικούς καθρέπτες και τα Airbumbs. Ίδιας απόχρωσης μοτίβα συναντώνται δίπλα από το λογότυπο C3 στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ και στις πίσω κολόνες του αμαξώματος. Πρόσθετα, στις εμπρός πόρτες υπάρχουν λογότυπα Origins με τα σήματα της Citroen.

Δείτε ακόμη: Στο Μαίναλο και στη Βυτίνα με το Citroen C5 Aircross

Μοναδικό είναι το στιλ και στο θάλαμο των επιβατών του νέου Citroen C3 Origins. Το κομψό πακέτο περιλαμβάνει γκρι υφασμάτινες επενδύσεις με χάλκινη απόχρωση στις ραφές, επιγραφή «Origins», διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό με μπρονζέ περίγραμμα και μαλακή επένδυση. Μέχρι και τα ειδικά πατάκια φέρουν ίδιας απόχρωσης περίγραμμα. Παράλληλα, το εσωτερικό του C3 προσφέρει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (300 λτ.) και έχει εξαιρετικά αναπαυτικά καθίσματα.

Δείτε ακόμη: Νέα «ηλεκτρική» υπογραφή Citroen και νέο μοντέλο

Ο εξοπλισμός του Citroen C3 Origins είναι πολύ πλούσιος και περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, αυτόματη εναλλαγή μεσαίας/μεγάλης σκάλας φώτων, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, δερμάτινο τιμόνι, γυάλινη πανοραμική οροφή, δίχρωμη οροφή, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών κ.α.

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα του νέου Citroen C5 Aircross Hybrid

Το Citroen C3 Origins πωλείται από 15.490 ευρώ και συνδυάζεται με τους σύγχρονης τεχνολογίας και βραβευμένους κινητήρες 1.2 PureTech 82 και 110 και τον 1.5 BlueHDi 100.

Το Citroen C3 διατίθεται ακόμη σε πάρα πολλά ακόμη επίπεδα εξοπλισμού, σε 36 χρωματικούς συνδυασμούς, σε πάρα πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και σε τιμές που ξεκινούν από 13.680 ευρώ. Να σημειωθεί ακόμη ότι όλα τα Citroen C3 προσφέρονται με 36 άτοκες δόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση.

Get it on Google Play Download on the App Store