Έρχεται το νέο SEAT Tarraco FR PHEV

Η SEAT θα προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό το νέο της SUV, Tarraco, ως plug-in hybrid, μαζί με το σπορ εξοπλιστικό επίπεδο FR.

Συνδυασμός που σύμφωνα με τη SEAT, θα προσφέρει έξτρα απόδοση, αλλά κι οικονομία κίνησης χάρη στο υβριδικό σύστημα που θα διαθέτει.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο στα σημεία από την ΑΒΤ το SEAT Tarraco

Το plug-in hybrid Tarraco θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το μηχανικό σύνολο το οποίο βρίσκεται κάτω από το καπό του μεσαίου SUV της SEAT, το οποίο αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων με ισχύ 150 ίππων και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ με δύναμη 116 αλόγων. Συνδυαστικά λοιπόν, ο οδηγός του SEAT Tarraco PHEV απολαμβάνει 245 ίππους και 400 Nm ροπής, νούμερα που επιτρέπουν στα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 7,4 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 217 χλμ./ώρα. Ο δυνατός ηλεκτροκινητήρας μπορεί να κινήσει το SEAT Tarraco PHEV για πάνω από 50 χλμ. με μηδενικές εκπομπές ρύπων, τροφοδοτούμενος από μία μπαταρία λιθίου 13 kWh. Πέρα όμως από το τεχνολογικά προηγμένο κινητήριο σύνολο, η SEAT μας προσφέρει και την έκδοση FR, η οποία τονίζει τα αθλητικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: SEAT Tarraco: Η ναυαρχίδα των SUV!

Έτσι λοιπόν η έκδοση FR ξεχωρίζει με τους μεγαλύτερους θόλους τροχών, το σπορ πίσω spoiler, τις νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν και 20 ιντσών. Εμπρός διακρίνεται η μεγάλη γρίλια ενώ η χρωματική παλέτα φιλοξενεί ένα νέο χρώμα με τον κωδικό Funa Grey. Στην καμπίνα τώρα, διακρίνεται το σύστημα ψυχαγωγίας τελευταίας γενιάς της SEAT, το οποίο ενσωματώνει και ένα νέο σύστημα πλοήγησης με οθόνη 9,2 ιντσών. Highlight του εσωτερικού αποτελούν τα ηλεκτρικά, τύπου bucket καθίσματα, όπως επίσης το σπορ τριάκτινο τιμόνι, αλλά και τα αλουμινένια πεντάλ.

Η έναρξη παραγωγής της έκδοσης PHEV και του εξοπλισμού FR θα ξεκινήσει εντός του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store