Μεγαλώνει η γκάμα του Fiat 500!

Δυο νέες εκδόσεις θα προσφέρει η Fiat για το μοντέλο ορόσημο, 500, με σκοπό να συνεχίσει το μίνι μοντέλο της να κερδίζει τους Ευρωπαίους αγοραστές.

Οι εκδόσεις αυτές ονομάζονται Star και Rockstar αντίστοιχα και μας έρχονται 12 χρόνια μετά την έλευση της 2ης γενιάς του μοντέλου, με σκοπό να εμπλουτίσουν περαιτέρω τη γκάμα του. Μάλιστα και με αφορμή τη συμπλήρωση 120 ετών από την ίδρυση της Fiat, οι υποψήφιοι αγοραστές των νέων εκδόσεων του 500 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μέχρι και 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Apple Music.

Δείτε ακόμα: Μεγάλη επένδυση στην Τουρκία για το Fiat Tipo

Προσωπικότητα και στιλ, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του 500, τα οποία ενισχύονται ακόμα περισσότερο από τις νέες εκδόσεις. Η Star βασίζεται στην έκδοση Lounge, με σαφώς πιο πολυτελή και πλούσιο εξοπλισμό. Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι το ολοκαίνουργιο μεταλλικό φινίρισμα White Stella, το οποίο ταιριάζει γάντι με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αλλά και την γυάλινη οροφή με την ονομασία Skydome, στοιχεία που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό του μίνι ιταλικού μοντέλου. Η έκδοση Star θα προσφέρεται με τα εξής επιπλέον χρώματα για το αμάξωμα, τα οποία είναι τα: Gelato White, Carrara Grey, Vesuvius Black, Pompei Grey, Opera Bordeaux, Colosseo Grey, Epic Blue, Ice White. Επιπλέον και το σαλόνι της καμπίνας θα προσφέρεται με δυο νέα χρώματα τα White Sand, αλλά και το κλασικό μαύρο! Η πλαστική επένδυση του ταμπλό μπορεί πλέον να εφοδιαστεί με δυο νέες αποχρώσεις, White Sand και μπορντό ματ, με την οθόνη των 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Uconnect στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας να εξακολουθεί να κεντρίζει το βλέμμα.

Διαβάστε επίσης: Νέο μικρό crossover Fiat Argo Trekking

Η έκδοση 500 Rockstar φέρει μερικά πιο sport χαρακτηριστικά, όπως ελαφρώς πιο τονισμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, σταθερή γυάλινη οροφή, αλλά και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ εντύπωση προκαλεί το νέο ματ χρώμα, με την ονομασία Green Portofino, που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική εικόνα του μοντέλου. Αντίστοιχα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις με ραφές που θυμίζουν το στιλ ακριβών κουστουμιών, οι γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και η επιλογή -όπως και στην έκδοση Star- δύο χρωματισμών για τη φάσα του ταμπλό σε ματ πράσινο χρώμα ή σατινέ Graphite. Και η έκδοση Rockstar προσφέρεται με το σύστημα πολυμέσων Uconnect που για την περίπτωση έχει τη δυνατότητα προβολής των πληροφοριών από το στροφόμετρο, το ταχύμετρο και τον υπολογιστή ταξιδίου.

Η νέα σειρά του Fiat 500 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τις προσεχείς εβδομάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store