Νέο και περιπετειώδες Fiat Panda Waze

Η Fiat αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς μικρού της, η οποία δίνει έμφαση στον νεανικό χαρακτήρα μέσω της εμφάνισης και του εξοπλισμού.

Το Panda Waze ξεχωρίζει εμφανισιακά αφενός λόγω της συγγένειας με το Cross 4×4 αφετέρου λόγω της διχρωμίας οροφής-αμαξώματος και τις νέες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Στην πρώτη περίπτωση, τα πλαστικά προστατευτικά γύρω-γύρω αναλαμβάνουν να δώσουν την απαραίτητη νότα περιπέτειας και crossover στο ιταλικό μικρό. Η διχρωμία φροντίζει για τον lifestyle τόνο, με την μαύρη οροφή να συνδυάζεται με τα χρώματα Amore Red, Colosseo Grey, Giotto Blue, Gelato White (αυτό των φωτογραφιών), Moda Grey και Sole Yellow.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Fiat Panda 0.9 TwinAir 80 HP CNG

Στο εσωτερικό δεν παρατηρούνται διαφορές, πέρα από την ουσία της ονομασίας «Waze». Το σύστημα πλοήγησης της Google είναι στάνταρ στο συνονόματο Panda, όπως και το σύστημα U-Connect της Fiat, το οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς συνδέει τόσο αποτελεσματικά το αυτοκίνητο με το smartphone, που το κάνει προέκτασή του.

Διαβάστε επίσης: Fiat Panda Cross 4×4 vs Suzuki Ignis AWD: Ποιο είναι πιο «κατσίκι» (+video)

Κάτω από το δίχρωμο και «ψηφιακό» περιτύλιγμα, συναντάμε τον γνωστό δικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο των 875 κυβικών και 80 ίππων. Ο 0.9 TwinAir πλαισιώνεται από έναν ατμοσφαιρικό 1.200αρη 68 ίππων, με την ισχύ και στις δυο περιπτώσεις να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Προαιρετικά διατίθεται σύστημα τετρακίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store