Game over για το Ford Focus RS με ειδική έκδοση

Όλα τα καλά τελειώνουν και μάλιστα γρήγορα και το Ford Focus RS δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα. Και αυτό γιατί η παραγωγή του θα σταματήσει τον Απρίλιο.

Δείτε ακόμη: Οι συμμαχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ποιος είναι με ποιον!

Για αυτό τον λόγο η Ford παρουσίασε και μία νέα έκδοσή του, η οποία θα είναι και το κύκνειο άσμα του. Ο λόγος για το Ford Focus RS Heritage Edition η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες.

Πρόκειται για την έκδοση που βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες, η οποία θα είναι στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα που θα συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες (μαύρες ζάντες, περίβλημα καθρεφτών, δαγκάνες φρένων κλπ.)

Αλλαγές θα υπάρχουν και στον εξοπλισμό του Ford Focus RS Heritage Edition, καθώς θα έχει επιπλέον ηλιοροφή και θερμαινόμενο τιμόνι, στοιχεία που αποτελούσαν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού του.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 δημοφιλέστερα μικρομεσαία στον κόσμο το 2017

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίζονται στην εμφάνιση και στον εξοπλισμό της έκδοσης Heritage, καθώς θα έχει και αυξημένη ιπποδύναμη, φτάνοντας στους 370 ίππους και στα 510 Nm ροπής, χάρη στο κιτ της Mountune που προβλέπει αναβάθμιση στην αναπνοή του κινητήρα (τουρμπίνα και εισαγωγή).

Get it on Google Play Download on the App Store