Νέο Ford Fiesta Van και σε Sport έκδοση

Το νέο Ford Fiesta αποκτά έκδοση Van, βασισμένη το επιβατικό Fiesta, με διάφορες επιλογές κινητήρων, με αρκετά καλές μεταφορικές ικανότητες και εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων, ασφαλείας και συνδεσιμότητας.

Δείτε ακόμη: Καινοτόμο υποπλαίσιο από ανθρακόνημα για Ford

Εξωτερικά το στοιχείο που το κάνει να διαφέρει από το επιβατικό Fiesta, είναι τα πάνελ στα πίσω παράθυρα στο χρώμα του αμαξώματος. Εκτός από τις πιο απλές εξοπλιστικές εκδόσεις θα προσφέρεται και σε Sport μοντέλο με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα που παραπέμπουν στο Fiesta ST-Line.

Ίδιο είναι και το εσωτερικό του 3θυρου Fiesta Van μέχρι το εμπρός τμήμα της καμπίνας, αφού από εκεί και πίσω υπάρχει ο χώρος φόρτωσης συνολικού μήκους 1,3 μέτρων και με μεικτό φορτίο 500 κιλών. Επιπλέον, υπάρχει διαχωριστικό πλέγμα, ανθεκτικά πλευρικά τοιχώματα και σκληρό ελαστικό δάπεδο με τέσσερις γάντζους. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με αναγνώριση πεζού, η αυτόνομη πέδηση, το προσαρμοζόμενο Cruise Control, ο εντοπισμός οχήματος στα τυφλά σημεία, η υποβοήθηση παρκαρίσματος κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Ford Fiesta ST-Line 1.0 λτ. EcoBoost 140 PS

Για την κίνηση του νέου Ford Fiesta Van θα υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης, το 1.1 λτ. με 85 ίππους και το 1.0 λτ. EcoBoost με 125 ίππους, συν τον πετρελαίου 1.5 TDCi με 85 και 120 ίππους.

Οι παραγγελίες για το νέο Fiesta Van θα ξεκινήσουν αυτή την άνοιξη, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το φθινόπωρο.

Get it on Google Play Download on the App Store