Renault Alaskan ICE Edition φτιαγμένο για περιπέτειες!

Στην έκθεση της Γενεύης η Renault μας παρουσίασε το Alaskan ICE Edition, το οποίο θα βγει στην κυκλοφορία το φθινόπωρο και προορίζεται για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Το πρωτότυπο Alaskan ICE Edition ξεχωρίζει με το δυναμικό του παρουσιαστικό, όπου διακρίνεται το σκληρό κάλυμμα της καρότσας, για επιπλέον προστασία του φορτίου, ενώ στο εσωτερικό του, σύμφωνα με τη Renault υπάρχουν πολλοί και πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Renault Clio 0.9 TCe 90hp

Το πρωτότυπο μοντέλο διέθετε ένα εξαιρετικό χρώμα, λευκό του πάγου, ενώ οι μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες δημιουργούν μια εξαιρετικά δυναμική αντίθεση. Κερασάκι στη τούρτα οι μαύρες ζάντες των 18 ιντσών, αλλά και οι προσθήκες των φτερών που καλύπτουν τα μεγαλύτερα εκτός δρόμου ελαστικά.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, με τους χώρους να επαρκούν για 5 επιβάτες, ενώ το ηχοσύστημα 6 ηχείων της Focal φροντίζει για την διασκέδασή τους. Προς το παρόν η γαλλική εταιρεία δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά για τους κινητήρες του μοντέλου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει ο diesel κινητήρας dCi 2.3 λίτρων, που ανάλογα με την έκδοση αποδίδει 160 PS ή 190 PS.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει το Ford Fiesta ST κόντρα στο Renault Megane RS; (+video)

Να θυμίσουμε πως το Renault Alaskan είναι βασισμένο στο Nissan Navara με το οποίο μοιράζεται μηχανικά και άλλα μέρη του αμαξώματος και μας συστήθηκε το 2016.

Get it on Google Play Download on the App Store