Χλιδάτο Honda S660 Trad Leather Edition

Το μίνι ρόουντστερ Honda S660 μπορεί να αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο, όμως μόνο στην Ιαπωνία υπάρχει η δυνατότητα να το αποκτήσει κανείς. Κατά καιρούς η Honda το έχει παρουσιάσει σε διάφορες ειδικές εκδόσεις, όπως είναι και η νέα και πιο πολυτελής Trad Leather Edition.

Δείτε ακόμη: Νέο Honda HR-V Sport 1.5 VTEC TURBO 182 PS

Το λιλιπούτειο Honda S660 Trad Leather Edition θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία στις 21 Δεκεμβρίου, πριν κάνει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (11-13 Ιανουαρίου 2019). Εξωτερικά την πιο premium εικόνα του ενισχύουν το πράσινο Βρετανικό χρώμα του αμαξώματος σε συνδυασμό με την καφέ υφασμάτινη οροφή. Επίσης διατίθεται και σε άλλα χρώματα, όπως είναι το λευκό Premium Star White και το μαύρο Nighthawk Black. Την  εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν με την σειρά τους οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Στο διθέσιο εσωτερικό του Honda S660 Trad Leather Edition υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό, καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων σε αποχρώσεις μαύρου και μπεζ. Επιπλέον στην κεντρική κονσόλα υπάρχει μια αλουμινένια πλακέτα όπου αναγράφεται Trad Leather.

Δείτε ακόμη: Ήρθε το ανανεωμένο Honda HR-V (τιμές – εκδόσεις)

Το μήκους 3.395 χλστ., πλάτους 1.475 χλστ., ύψους 1.180 χλστ. και βάρους 830 κιλών αμάξωμα του Honda S660 κινείται από ένα 3κύλινδρο turbo κινητήρα 660 κ.εκ. απόδοσης 64 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, μέσω ενός CVT κιβωτίου ταχυτήτων με 7 προεπιλεγμένες σχέσεις μετάδοσης. Οι τιμές του στην Ιαπωνία ξεκινούν από 2.275.560 γεν, δηλαδή σχεδόν 17.920 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store