Έτσι θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Honda

Η έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο άνοιξε σήμερα τα ξημερώματα τις πύλες της και όπως είναι ξεκάθαρο από τα αυτοκίνητα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα, το θέμα της είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά που φιγουράρουν στις εγκαταστάσεις της είναι και το Everus το οποίο ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Lexus ES (+video)

Αν και προς το παρόν μιλάμε για πρωτότυπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται από την Κίνα, έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο το οποίο είναι πολύ κοντά στην παραγωγή. Ενδεικτικό είναι πως από πρωτότυπο θα μεταλλαχθεί σε μοντέλο παραγωγής μέχρι το τέλος του χρόνου.

Προς το παρόν έχουμε μόλις μία εικόνα από το μοντέλο της Everus, η οποία είναι μία μάρκα που έχει συσταθεί από την Honda με σκοπό την δραστηριοποίησή της στην κινέζικη αγορά. Από αυτή την εικόνα βλέπουμε κάποιες ομοιότητες με το HR-V, όπως τις πίσω πόρτες για παράδειγμα, ενώ εμπρός αίσθηση προκαλεί η γαλάζια ρίγα και το φωτεινό περίγραμμα στον προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Ανανεωμένο Hyundai i20 με πρωτιές! (+video)

Πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου δεν έχουν ανακοινωθεί (τεχνικά χαρακτηριστικά, επιδόσεις κλπ.). Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως το μοντέλο της Everus είναι μέρος του προγράμματος της Honda το οποίο προβλέπει μέχρι το 2025 20 ηλεκτρικά μοντέλα.

Get it on Google Play Download on the App Store