Πλαστική για τα Honda Civic Sedan και Coupe

Η Honda Αμερικής παρουσιάζει τα ανανεωμένα Civic Sedan και Civic Coupe, τρία χρόνια μετά το λανσάρισμά τους (το φθινόπωρο του 2015). Οι αλλαγές περιλαμβάνουν αισθητικές τροποποιήσεις, περισσότερη τεχνολογία και νέα έκδοση.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το ανανεωμένο Honda HR-V

Εξωτερικά τα ανανεωμένα Civic ξεχωρίζουν από τη νέα μαύρη μάσκα, τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με τα νίκελ διακοσμητικά και το σπόιλερ, καθώς και τα βελτιωμένα φώτα αλογόνου ή τα πιο σύγχρονα LED. Ένθετα χρωμίου υπάρχουν και στον πίσω προφυλακτήρα του Civic Sedan, ενώ και στα δύο μοντέλα διατίθενται νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Η νέα έκδοση Civic Sport (για την αγορά της Αμερικής) τοποθετείται μεταξύ των LX και EX και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- αεροδυναμικά βοηθήματα. Την κίνησή του αναλαμβάνει ο 2.0 λτ. VTEC κινητήρας με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο CVT. Στον εξοπλισμό των ανανεωμένων Civic προστέθηκε στάνταρ το Honda Sensing με διάφορα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία περιλαμβάνονται στα ευρωπαϊκά Civic.

Δείτε ακόμη: Η εκδίκηση του VW Golf R από το Honda Civic Type R (+video)

Για τις αγορές της Ευρώπης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα υπάρξουν αντίστοιχες σχεδιαστικές αλλαγές στο Civic Sedan, αν και μπορεί να θεωρηθεί πολύ πιθανό.

Get it on Google Play Download on the App Store