Αυτό είναι το νέο Hyundai i10

Η Hyundai παρουσίασε το πρώτο σκίτσο του νέου i10, λίγες μέρες μετά από τη «μυστηριώδη» εικόνα ενός νέου μοντέλου της για την Ευρώπη, το οποίο όπως φαίνεται τελικά και είχαμε γράψει, ήταν το i10.

Δείτε ακόμη: Θα αγοράζατε νέο Hyundai Accent με 10.000 ευρώ;

Η πρεμιέρα του νέου μίνι μοντέλου της Hyundai θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όπως μπορούμε να δούμε από το σκίτσο, το νέο Hyundai i10 παρουσιάζει δυναμικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη μάσκα όπου ενσωματώνονται τα στρογγυλά φώτα ημέρας, τους τριγωνικούς πλευρικούς αεραγωγούς του προφυλακτήρα, το μυώδες καπό και το έντονα ανάγλυφο πλαϊνό μέρος. Στην τρίτη κολόνα σχηματίζεται το γράμμα «Χ», ενώ τριγωνικοί όγκοι υπογραμμίζουν οπτικά το πλάτος του αυτοκινήτου και τονίζουν τη θέση των τροχών στις τέσσερις γωνίες του αμαξώματος.

Το νέο Hyundai i10 θα διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας. To Blue Link, το Apple Car Play, το Android Auto, η ασύρματη φόρτιση κινητού και η κάμερα οπισθοπορείας είναι μερικά από αυτά. Επιπλέον, το νέο μίνι μοντέλο θα διαθέτει πλήρες πακέτο ασφαλείας, όπως είναι αυτόνομη πέδηση με ανίχνευση και πεζών, σύστημα προειδοποίησης οδηγού και σύστημα παρακολούθησης λωρίδας ως στάνταρ. Προαιρετικά θα προσφέρεται και η αυτόματη ενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας των φώτων. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώσει η Hyundai τις προσεχείς ημέρες.

Δείτε ακόμη: Hyundai i20 με έκπτωση έως 1.400 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store