Ποιο νέο Hyundai είναι αυτό για την Ευρώπη;

Ένα εντελώς νέο μοντέλο της θα αποκαλύψει σύντομα η Hyundai για την γκάμα της στην Ευρώπη, για το οποίο παρουσίασε σήμερα τη φωτογραφία που βλέπετε. Το νέο αυτό Hyundai θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα τις ερχόμενες εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: Ετοιμάζεται ταχύτερο Hyundai i30 N

Η Hyundai προς το παρόν κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και αναφέρει ότι το νεοφερμένο της μοντέλο θα προσφέρει νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς και νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας, που θα το καταστήσουν ηγέτη στην κατηγορία του.

Μια υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι πρόκειται για το νέο Hyundai i10, καθώς αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο παλιό μοντέλο στην γκάμα της Hyundai στην Ευρώπη (παρουσιάστηκε το 2013). Αν κρίνουμε και από το κοντό σε μήκος πίσω τμήμα που διακρίνεται μεταξύ πόρτας και του τελειώματος του πίσω άκρου, τότε οι πιθανότητες για νέο i10 είναι μεγαλύτερες. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερα στοιχεία.

Δείτε ακόμη: Νέος κινητήρας Hyundai με μεταβαλλόμενη διάρκεια των βαλβίδων

Get it on Google Play Download on the App Store