Ετοιμάζεται ταχύτερο Hyundai i30 N

H Hyundai κυκλοφορεί στους δρόμους γύρω από το Nürburgring με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο i30 N, το οποίο φαίνεται να έχει κάποιες αισθητικές διαφορές από το υπάρχον i30 N, αν και δύσκολα διακρίνονται από τις φωτογραφίες που έχουν βγει στο διαδίκτυο.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N 400+ PS «λοκάρει» το Honda Civic Type R

Οι νέες πολυάκτινες ανθρακί ζάντες αλουμινίου αποτελούν την ειδοποιό διαφορά και μοιάζουν με εκείνες του εικονιζόμενου πρωτότυπου i30 N ‘N Option’, που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2018. Επιπλέον, ξεχωρίζει ακόμα ένα νέο σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, νέες ποδιές στα μαρσπιέ και νέος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Ο επικεφαλής του τμήματος Hyundai N, ο Albert Biermann, είχε δηλώσει ότι εξελίσσεται μια νέα ειδική έκδοση του i30 N, υποδηλώνοντας ότι θα είναι ελαφρύτερη και θα χρησιμοποιεί καπό από ανθρακόνημα. Δεν αποκλείεται να υποστεί «δίαιτα» και σε άλλα μέρη του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού, έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο γρήγορο. Το πιθανότερο είναι να μην αυξηθεί και άλλο η ισχύς από τους 275 ίππους που παράγει ο 2λιτρος κινητήρας στην έκδοση Performance Pack.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 N (+video)

Για όσους πάλι περιμένουν ένα πιο δυνατό i30 N, η Hyundai είχε ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει τετρακίνητη έκδοση, με ίσως ανεβασμένη απόδοση στην περιοχή των 300 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store