Νέο Hyundai i30 Fastback N Line

Η Hyundai συνεχίζει να διευρύνει την γκάμα των «N» μοντέλων της, αυτή τη φορά με την έκδοση N Line για το i30 Fastback. Όπως με το χάτσμπακ, έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με μία σπορ έκδοση η οποία τονίζει την εμφάνιση και το στήσιμο του αυτοκινήτου αλλά κάτω από το καπό δεν έχει τους 275 ίππους των κανονικών N εκδόσεων.

Δείτε ακόμα: «Τραπέζι» το Hyundai i30 N στο τεστ αποφυγής ταράνδου (+video)

Σε αντίθεση με το 5θυρο N Line που διατίθεται με μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, το Fastback έχει κάτω από το καπό του μόνο τον 1.4 Τ-GDI των 140 ίππων. Βέβαια αυτό λογικά αφορά το λανσάρισμα του μοντέλου, καθώς αργότερα λογικά θα προστεθεί και ο 1.600αρης ντίζελ CRDi με τους 136 ίππους. Κατά τα λοιπά η εμφάνιση χαρακτηρίζεται από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, την κόκκινη φάσα κατά μήκους του ψευδοδιαχύτη, το τριγωνικό φως ομίχλης και φυσικά τα αντίστοιχα σήματα σε φτερά και πόρτα πορτμπαγκάζ. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, στο οποίο πλέον κυριαρχούν τα σπορ καθίσματα με σουέντ επένδυση, το δερμάτινο σπορ τιμόνι, τα μεταλλικά πεντάλ και ο επιλογέας ταχυτήτων N.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί BMW 328i 20ετίας να τα βάλει με το Hyundai i30 N; (+video)

Πέρα από τις αισθητικές αναβαθμίσεις, το i30 Fastback N Line διαθέτει σφιχτότερη ρύθμιση και μικρότερη διαδρομή στην ανάρτηση, ενώ δεν λείπουν και μεγαλύτερα φρένα εμπρός. Να σημειωθεί πως στους επόμενους μήνες η γκάμα Ν Line θα εμπλουτιστεί και με τον μικρότερο βενζινοκινητήρα, τον 3κυλινδρο 1.000αρη T-GDI των 116 ίππων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store