Νέο Hyundai i30 N Project C με πολύ ανθρακόνημα

Το πιο σκληροπυρηνικό Hyundai i30 N Project C το είχαμε δει μέχρι τώρα μόνο με καμουφλάζ στο αμάξωμα, ωστόσο ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή στο κανάλι Youtube της Hyundai Τσεχίας, το αποκαλύπτει πλήρως εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback N

Στο αμάξωμά του βλέπουμε ότι υπάρχει καπό από ανθρακόνημα, ενώ από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένα τα αεροδυναμικά βοηθήματα στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, μέχρι και τα καπάκια στο κέντρο των ζαντών. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, οι δύο οβάλ απολήξεις της εξάτμισης και το σατινέ γκρι χρώμα που του πάει πολύ.

Περνώντας στο εσωτερικό βλέπουμε το τιμόνι με την επένδυση αλκαντάρα, τις κόκκινες ραφές και τα κόκκινα μπουτόν του Drive Mode και του N Mode, τα τύπου μπάκετ καθίσματα της Sabelt με τις αντίστοιχες επενδύσεις και τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 1.6 λτ. Diesel 115 PS Auto 7 DCT

Σύμφωνα με την Hyundai, το i30 N Project C θα κατασκευαστεί σε 600 αντίτυπα. Επίσης, το βάρος θα είναι χαμηλότερο από εκείνο του στάνταρ i30 N και θα είναι πιο άμεσο στις εντολές του οδηγού, ενώ για την κίνησή του φροντίζει το 2λιτρο μηχανικό σύνολο των 275 ίππων. Μένει λοιπόν να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο εντός των επόμενων ωρών.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=eaLefvpPv_U

Get it on Google Play Download on the App Store