Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Jeep Renegade (+video)

To πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Jeep στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά ανανεώνεται και σας παρουσιάζουμε εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του Renegade αποκτά φώτα ημέρας και σκουρόχρωμα κρύσταλλα στα εμπρός φανάρια, νέο προφυλακτήρα εμπρός και ανανεωμένα γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα. Ωστόσο, οι βελτιώσεις είναι κάθε άλλο παρά επιδερμικές.

Δείτε ακόμα: «Πρώτοι αγρότες» οι Έλληνες! 

Κάτω από το καπό του Renegade facelift παίρνουν θέση δύο ολοκαίνουργιοι κινητήρες, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον 1.4 MultiAir του υπάρχοντος μοντέλου. Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ένας ολοκαίνουργιος 3κύλινδρος 1.0 λτ. απόδοσης 120 ίππων και 190 Nm ροπής, ενώ τους πιο απαιτητικούς θα αναλάβει να ικανοποιήσει ένας 4κύλινδρος 1.3 λίτρων, απόδοσης 150 και 180 ίππων, με την ροπή να ανέρχεται στα 270 Nm και στις δυο εκδόσεις ιπποδύναμης. Επίσης αναβαθμισμένοι είναι και οι πετρελαιοκινητήρες MultiJet II, τόσο των 1.6 όσο και των 2.0 λίτρων.

Αν ακολουθηθεί η ίδια πολιτική με τις βασικές εκδόσεις του σημερινού μοντέλου, ο 1.000αρης και ο 1.6 ντίζελ θα συνδυάζονται αποκλειστικά με μπροστινή κίνηση.

Διαβάστε επίσης: To νέο Jeep Grand Cherokee θα είναι «Made in Italy»

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο συστήματα μετάδοσης: ένα κλασικό χειροκίνητο 6 σχέσεων και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη 9 ταχυτήτων.

Επίσημες ημερομηνίες δεν ανακοινώθηκαν, αλλά το ανανεωμένο Renegade αναμένεται να έρθει στην χώρα μας στα τέλη του τρέχοντος ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store