Ιδού το εσωτερικό του νέου μικρού Kia SUV

Η Kia αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου μικρού SUV μοντέλου της, για το οποίο πριν από λίγες μέρες είχε παρουσιάσει και σκίτσα από το εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματός του.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Kia Sportage 1.6D 136PS AWD

Σύμφωνα με την Kia, το εσωτερικό διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, ενώ τα σχήματα και οι τεχνικές μορφές την καμπίνας συνθέτουν μια νεανική και πολυτελή ατμόσφαιρα. Επίσης, τα μεταλλικά στοιχεία στους αεραγωγούς και στην κονσόλα δημιουργούν μια πιο πολυτελή εικόνα. Σπορτίφ αίσθηση προσθέτει με την σειρά της η χειρολαβή στην κεντρική κονσόλα από την πλευρά του συνοδηγού.

Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η νέα μεγάλη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών με το σύστημα πλοήγησης και τις διάφορες επιπλέον λειτουργίες του αυτοκινήτου. Κάτω από αυτή έχουν τοποθετηθεί τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού, ενώ συνολικά φαίνεται ότι έχει δοθεί έμφαση στην εργονομία και στην ευκολία χρήσης. Τη μοντέρνα εικόνα ενισχύει με την σειρά του και ο κρυφός ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Δείτε ακόμη: Νέο παγκόσμιο μικρό SUV από την Kia

Το νέο μικρό SUV της Kia θα ξεκινήσει να πωλείται το δεύτερο 6μηνο του 2019 στην Κορέα και αργότερα θα διατεθεί και σε άλλες χώρες.

Get it on Google Play Download on the App Store