Ηλεκτρικό Kia από το μέλλον στην Γενεύη

Ιδιαίτερα ζωηρή εμφανίζεται η Kia εν όψει Γενεύης, καθώς μετά την crossover έκδοση του Ceed (με την εύηχη ονομασία ΧCeed) θα παρουσιάσει κι ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο, που θα σκιαγραφήσει την σχεδιαστική εταιρική ταυτότητα των μελλοντικών της μοντέλων.

Δείτε ακόμα: Αυτονομία 391 χλμ. για το νέο Kia Soul EV

Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε για το concept car είναι η εμπρός του όψη. Οι Κορεάτες δεν έδωσαν στην δημοσιότητα κάτι παραπάνω από την φωτογραφία του εντυπωσιακού «μούτρου», το οποίο πηγαίνει τον όρο «σχεδιαστική ταυτότητα» ένα βήμα παραπέρα. Αντί λοιπόν να διαθέτει απλά την μάσκα «μύτη τίγρης», που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν των Kia, το φουτουριστικό μοντέλο μετατρέπει ολόκληρο το εμπρός μέρος σε αυτή. Τα φωτιστικά σώματα είναι ενιαία και μιμούνται μέχρι «κεραίας» το σχήμα της μάσκας, συνθέτοντας ένα από τα πιο φαντασμαγορικά θεάματα που μας έχει προσφέρει ο Κορεάτης κατασκευαστής.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Kia Ceed 1.4 T-GDI 140 PS

Επίσης ξεχωρίζει το φωτιζόμενο σήμα, το οποίο δεν αποκλείεται να προϋπαντίζει αλλαγές στην εμφάνιση του logo της Kia. Η γραμματοσειρά εμφανίζεται διαφορετική, με τα «Κ» και «Α» να παρουσιάζουν περισσότερο αιχμηρό παρουσιαστικό και να εκφράζουν τον δυναμισμό που ευαγγελίζονται οι Κορεάτες τόσο για τα αυτοκίνητά τους, όσο και για την ξέφρενη πορεία που διαγράφουν γενικότερα στα τεκταινόμενα της αυτοκίνησης.

 

Get it on Google Play Download on the App Store