Νέο σπορ Kia Ceed GT Line (+τιμές)

Το νέο και άκρως ανταγωνιστικό Kia Ceed το οποίο οδηγήσαμε πριν από λίγες μέρες στους ελληνικούς δρόμους, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στην σπορτίφ έκδοση GT Line. Οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν το πρώτο 4μηνο του 2019, ωστόσο οι τιμές του για την ελληνική αγορά έχουν ανακοινωθεί για όλους τους κινητήρες (μόνο με τον 1.4 λτ. 100 hp δε διατίθεται), όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Kia Ceed 1.0 T-GDi 120 PS

Εξωτερικά, το Ceed GT Line είναι εμπνευσμένο από το κορυφαίο Ceed GT και ξεχωρίζει από τη μάσκα με το μαύρο περίγραμμα, τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών ή προαιρετικά των 18 ιντσών, τους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες με το μεγάλο αεραγωγό μπροστά και το διαχύτη πίσω με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του νέου Kia Ceed GT Line με το μοντέρνο σχεδιασμό και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής οι αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αφορούν τη μαύρη οροφή, τις μεταλλικές επενδύσεις, το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι και τα σπορ καθίσματα με ύφασμα – δέρμα.

Δείτε ακόμη: Νέες τιμές για το πληρέστατο Kia Ceed

Η γκάμα των κινητήρων του Ceed GT Line περιλαμβάνει τα turbo μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.0 T-GDi 120 PS (20.090 ευρώ) και 1.4 T-GDi 140 PS (20.990 ευρώ), καθώς και τα νέα πετρελαίου Smartstream 1.6 CRDi με 115 ίππους (22.190 ευρώ) και 136 ίππους (24.590 ευρώ). Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ οι κινητήρες 1.4 T-GDi και 1.6 CRDi προσφέρονται και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store