«Βάλε φαντασία» μας λέει η Kia

Αρκετά κυριολεκτικά, καθώς το νέο πρωτότυπο της κορεατικής φίρμας ονομάζεται «Imagine by Kia» και προεικονίζει την μελλοντική κατεύθυνση στην σχεδίαση των μοντέλων της.

Το Imagine, χάριν ευκολίας, ξεχωρίζει χάρις σε 3 σημεία: την προσαρμογή της μάσκας «μύτη τίγρης» στο σύνολο του εμπρός μέρους, με το εντυπωσιακό φωτιζόμενο μοτίβο, τις αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες α λα Mazda RX-8 και τις 21 οθόνες στο εσωτερικό! Επίσης συναντάμε κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, τεράστιες ζάντες 22 ιντσών και πλήρη απουσία διακοπτών στο εσωτερικό, μαζί με το «διαστημικό» τιμόνι.

Δείτε ακόμα: Στη Γενεύη τα φρέσκα Kia Niro Hybrid & Plug-in Hybrid

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το Imagine by Kia δεν θα περάσει στην παραγωγή. Αυτό που θα κάνει όμως, είναι να αποτελέσει έμπνευση για ένα ηλεκτρικό crossover που σχεδιάζουν οι Κορεάτες και, σύμφωνα με τους ίδιους, δεν θα ανήκει σε καμία κατηγορία. Αν κρίνουμε από την εμφάνιση, πάντως, το μελλοντικό μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα ανήκει στην τεχνοτροπία των τετράθυρων κουπέ SUV, με το Polestar 2 να αποτελεί ήδη το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του είδους. Οπότε η Kia θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για να δημιουργήσει μια νέα υποκατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Νέο Kia e-Soul με έως 204 PS και μεγάλη αυτονομία

Τέλος, στο Imagine κάνει πρεμιέρα το νέο σήμα της εταιρίας. Η Kia δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, όμως δεν είναι τυχαίο πως η νέα γραμματοσειρά εμφανίζεται στο πρωτότυπο που προϋπαντίζει το μελλοντικό της crossover. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ανανέωση στο logo της κορεατικής εταιρίας από το 2022, όταν δηλαδή θα κάνει πρεμιέρα η έκδοση παραγωγής του Imagine by Kia.

Get it on Google Play Download on the App Store