Μία ακόμα ανανέωση για το Lada Niva

To Lada Niva το οποίο βρίσκεται στην παραγωγή από το 1977 δέχεται ένα ακόμα «φρεσκάρισμα», το οποίο εστιάζεται στις στιλιστικές αλλαγές, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του. Όπως φαίνεται θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στην παραγωγή, αφού το νέο Niva που παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, θα αντικαταστήσει το υπάρχον το 2021.

Διαβάστε και αυτό: Το νέο Lada Niva του 2021 (+video)

To 5θυρο Niva (ή 4×4) αποκτά τη νέα έκδοση Black Edition (τιμή 598.900 ρούβλια ή 7.540 ευρώ), η οποία περιλαμβάνει air condition, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, καθώς και επιπρόσθετα πάνελ στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, στις πόρτες, στα πλαϊνά και στο δάπεδο. Το Niva 5d Black Edition είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα «Panther», ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών.

Στο Lada Niva Urban η πιο κύρια αλλαγή εντοπίζεται στις νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου «Grizzly» σε αποχρώσεις μαύρου – ασημί. Η τιμή του στη Ρωσία ξεκινά από τα 566.900 ρούβλια (7.140 ευρώ). Τέλος, στο εσωτερικό όλων των ανανεωμένων Lada Niva υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με μαύρο φόντο και πορτοκαλί γραφικά.

Διαβάστε και αυτό: Πρεμιέρα για το Lada Vesta Sport (+επιδόσεις)

Να υπενθυμίσουμε ότι την κίνηση του Lada Niva αναλαμβάνει το μηχανικό σύνολο βενζίνης των 1.7 λτ. απόδοσης 83 ίππων και 129 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 17,0 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 142 χλμ./ώρα και μεικτή κατανάλωση 9,9 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store